Kvalitetan i dizajnerski namještaj

dizajnerski-namjestaj
dizajnerski-namjestaj
dizajnerski-namjestaj

Stvaranje prostora u kojima možemo uživati u bilo kojem trenutku našeg života nije lak zadatak. Postizanje prijatnog, ugodnog, mirnog i estetski ugodnog okruženja zahtijeva ukus i takt.

To je razlog zašto se u Resol-u ističu svojim opsežnim katalogom kvalitetnog i dizajnerskog namještaja, nudeći najinovativnije i najsuvremenije proizvode na području dizajna interijera i eksterijera u Španjolskoj. Za brend Resol bitno je da jamči svojim kupcima najprikladnije proizvode za sve prostore njihovog svakodnevnog života: domove, hotele, restorane, urede… Uvijek bez gubljenja svestranosti i originalnosti.

U Resol-u posjeduju široki katalog namještaja suvremenog dizajna za uređenje svakog prostora, bilo za slobodno vrijeme, rad ili odmor. Katalog nudi kvalitetne dizajne namještaja za interijer i eksterijer kao što su stolice, stolovi, fotelje, taburei i fotelje, čak i vrtne garniture i ležaljke.

Kombiniraju najbolje materijale u industriji, uglavnom polipropilen, aluminij, čelik, drvo, stakloplastike i plastiku te evociraju kvalitetu i dizajn u svakom prostoru neutemeljenom suvremenošću i udobnošću.

Imaju najbolje komade dizajnirane od strane pionirskih profesionalaca u području dizajna – zahvaljujući suradnji s prestižnim kreatorima kao što su Josep Lluscà, Joan Gaspar, Jorge Pensi, David Carrasco Barceló, Fabrizio Batoni i Monica Armani. Sve s jedinstvenim i potpuno originalnim kreacijama.

NAGRADE

Neki od Resol-ovih komada nagrađivani su na renomiranim međunarodnim događanjima, kao što je stolica Ikona koju je dizajnirao Jorge Pensi, izrađena od polipropilena sa staklenim vlaknima te savršena za korištenje i u zatvorenom kao i otvorenom, s modernim stilom dizajna.

Fotelja Anou, dobitnica je IF Design Award 2021, također dizajnirana od strane Pensi-ja. S okvirom od polipropilena s fiberglasom i nogama od tropskog drva, upotpunjen jastukom s patentnim zatvaračem s poklopcem koji se može skinuti, pruža maksimalnu udobnost gdje god se nalazi. Osim toga, njegova svestranost dizajna može dati sofisticiran i profinjen zrak i uredskoj čekaonici i hotelskoj terasi.

Resol-ov Vela stol nagrađen je na Excellence IIDA/HD Product Design 2014 – dizajn koji je izradio Fabrizio Batoni. Idealan je model za unutarnju i vanjsku upotrebu zbog svojih materijala i svestranosti dizajna. Središte sastavljeno od dvije baze od injektirane stakloplastike spojene aluminijskom šipkom, okrunjene pravokutnikom od kaljenog stakla, čine ovaj bezvremenski komad s kojim imamo različite veličine.

UV ZAŠTITA

Također je važno imati na umu da većina Resol-ovog kvalitetnog namještaja ima UV zaštitu u svojim materijalima, čime pruža dodatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanih korištenjem ili atmosferskim čimbenicima, kao što su kiša, vjetar, hladnoća, vrućina i ljetno sunce.

Resol-ova predanost nadilazi kvalitetu ili dizajn te im je također stalo do traga koji ostavljaju na našem planetu. Iz tog razloga, njihova Green Thinking linija rođena je kao odgovor na potrebu da se brinemo o našem planetu sada više nego ikada. U Resol-u su predani slijediti 17 ciljeva održivog razvoja koje su predložili Ujedinjeni narodi tijekom 2022.

Njihova linija proizvoda Green Edition izrađena je od GRITEK-a, materijala koji se uglavnom sastoji od obnovljene plastike koja je završila svoj vijek trajanja i kojoj je dodana reciklirana stakloplastika iz industrijskih procesa. Sami materijal formuliran je kroz dugi proces inovativnog istraživanja u industriji koje su proveli u Resol-u.

Jamčeći kvalitetu s kojom se identificiraju, proizvode otporne i 100% reciklirane komade bez gubljenja svojih atributa – svestranosti i modernosti. U Resol-u ćete pronaći idealan komad koji se uklapa u prostor koji želite, dajući mu dašak originalnosti, dizajna i kvalitete. 

Više informacija – RESOL