Pedrali za Green to the people

pedrali-namjestaj-horeca (1)

 Pedrali sudjeluje u Green to the People, osiguravajući namještaj za novi vrt bolnice Papa Giovanni XXIII u Bergamu.

“Green to the People” najnoviji je format koji je Arketipos dizajnirao zahvaljujući prikupljenim sredstvima 2020. godine, povodom desetog izdanja Festivala krajolika – I Maestri del paesaggio. To je stalni projekt posvećen gradu i njegovim građanima, pacijentima, posjetiteljima i medicinskom osoblju.

Vanjski prostor bolnice Papa Giovanni XXIII poprima snažnu simboličku vrijednost, obilježavajući snagu i izdržljivost grada protiv pandemije, dokazujući vrijednost urbanih zelenih površina za psihofizičku dobrobit ljudi.

Vrt zamišljen za sve one ljude koji prolaze, koji će imati priliku predahnuti, sjesti i uživati ​​u trenutku prirode i wellnessa. Kolekcija Nolita, dizajnera CMP Design, odabrana je za opremanje ovog prostora. Potpuno izrađena od čelika i karakterizirana jednostavnim i ikoničnim oblicima, ova je kolekcija dizajnirana posebno za vanjsku uporabu. Nolita je obitelj vanjskih sjedala i stolova koja podsjeća na podrijetlo povijesnog tečaja koji je započeo Mario Pedrali 1963. godine sa svojim prvim metalnim vrtnim stolicama.

pedrali-namjestaj-horeca (1)